ARION Hund o Kattfoder

Nu kan vi erbjuda ett nytt kvalitativt hund och kattfoder från ARION som är framtaget för att täcka behovet hos hundar och katter allt från valpar och små raser till stora och äldre hundar och katter.

Vi säljer även foder som rekommenderas av veterinärer vid olika besvär såsom matsmältningsproblem, hudproblem, problem med rörlighet och leder samt problem som uppstår vid sterilisering eller kastrering.

Detta program kallas ARION Helth & Care och är berikat med en blandning av naturliga växtextrakt som arbetar i symbios med varandra och är 3,5 gånger mer effektivt att bekämpa fria radikaler än jämfört med vitamin E.

Digistive Sensibility (matsmältningen) är avgörande för hundens välbefinnande. Tarmsystemet är immunförsvarets största organ och kan bli hjälpt med lämpligt foder, matsmältningen kan därmed regleras för att arbeta effektivt igen.

Hypoallergenic (huden) är kroppens största organ och är ett skydd mellan den inre och yttre kroppen. Vårt foder innehåller mycket lättsmälta ingredienser som gör att allergiska reaktioner, hudirritation och klåda undvikes. Även pälsen får en hälsosam glans genom vårt tillägg av kelaterade mineraler.

Joint & Mobility (leder och rörlighet). Det uppskattas att 20 % av hundar har problem med sina leder och sin rörlighet. Det är naturligare att problemen ses hos äldre hundar. Vårt foder hjälper till med att behålla en optimal rörlighet.

Sterilized (sterilicering eller kastrering) minskar ett antal bekymmer för ägaren såsom inga fler löp för tikar eller minskad revirmarkering eller oönskat betende för hanar. Dock är risken för övervikt större och kanske följdsjukdomar såsom diabetes eller hjärtsjukdomar.

Välkommen att testa ARION!